Starity

Még mindig nem dőlt el a Julie és a fantomok sorozat sorsa

2022. február 28. 18:06   |   Szerző: Glamster

Kenny Ortega köszöni a rajongóknak a támogatást, ám még mindig nem dőlt el a sorozat sorsa.

hirdetés

A Julie and the Phantoms (magyarul: Julie és a fantomok) egy netflixes sorozat, amelyet 2020-ban mutattak be. A sorozatról mi is írtunk, kiemelve, hogy bár a főközönség a kisebbek, a nagyobbak is ugyanolyan jól szórakozhatnak rajta.

A leírása alapján Julie egy éve vesztette el édesanyját, és ezért elvesztette a zene iránti rajongását. Ennek a tragikus napnak évfordulóján berakja édesanyja egyik lemezét, mire megjelenik egy 90-es évekbeli fiúbanda..., nos, szellemként. A három srác pont a mindent eldöntő fellépésük előtt halt meg, így sosem kapták meg a jól megérdemelt áttörést. 25 évvel később ez Julie-val sikerülhet, hiszen együtt bandát alapítanak.

Az első évad bár viszonylag sikeres lett, a Netflix nem rendelte be a folytatást, ám, ami reményt adhat a rajongóknak, hogy két év elteltével sem kaszálták el. A nézők így már több mint két éve kampányolnak a második évad mellett; legutóbb hirdetőtáblákat helyeztek el Los Angelesben. Ezt a show készítője, Kenny Ortega is megköszönte Instagram-oldalán.

Jelenleg is aktív egy petíció, ami a savejatp.com.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek