Starity

Taylor Swift is elmondta a véleményét a Batmanről

2022. március 07. 10:10   |   Szerző: Glamster

Taylor Swift is megnézte a Batmant az első hétvégén, így hamar el is mondta a véleményét a filmről.

hirdetés

Elsöprően jó kritikákat kapott a Batman Robert Pattinson és Zoe Kravitz főszereplésével. A Rotten Tomatos oldalon 95%-ra értékelték a kritikusok, míg az IMDb-n jelenleg is 8.9 pont körül áll, így a Matt Reeves-féle közel három órás film megérte a hosszas várakozást.

Sokan nem számítottak arra, hogy A Batman visszatér a detektív vonalához, így a rajongók és a kritikusok is pozitívan csalódtak. A film emellett igyekezett visszahozni minden olyan elemet a Gotham-féle világból, amelyet eddig hiányoltak a nézők.

Nemcsak 2022 eddigi legerősebb nyitásának ígérkezik a film, de megannyi A-listás sztár is természetesen beült a premierre. Ilyen volt Taylor Swift is, aki Instagram-sztoriban fejezte ki a véleményét:

ZOE KRAVITZ A TÖKÉLETES MACSKANŐ. A Batman fenomenális volt!!!

- írta izgatottan.

Batman (Robert Pattinson) már két éve rója Gotham City utcáit, és üldözi a város gonosztevőit – így hát egyre mélyebbre merül a sikátorok sötétségébe. Már alig néhány emberben bízhat: mindenfelől korrupt hivatalnokok és romlott nagymenők veszik körül. csupán Alfred Pennyworth-szel (Andy Serkis) és Jame Gordon hadnaggyal (Jeffrey Wright) oszthatja meg a titkait. Egyedül maradt: rajta kívül nincs más, aki bosszút állhatna a város lakóinak sérelmeiért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek