Starity

Ezért volt bűntudata Leighton Meesternek a Hétvégi kirándulás forgatásán

2022. március 07. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő tavaly Horvátországban forgatott, elmondta, milyen élmény volt.

hirdetés

Leighton Meester bevallotta, hogy komoly bűntudatot érzett, amikor tavaly nyáron Horvátországban forgatta a Netflix új filmjét, a Hétvégi kirándulást. A színésznőnek van egy hatéves kislánya és egy egyéves kisfia, akiktől munkája miatt sokat volt távol. Meester szerint "a bűntudat egyáltalán nem enyhül" egy idő elteltével sem:

Az első két hétben az egész családom velem volt. Ha ők nem lettek volna ott, akkor biztosan megőrülök. A lányom, aki az idősebbik gyerekem, az apukájával együtt végül hazament, mert a férjem az Egyesült Államokban dolgozott. Mindkettejüktől távol voltam egy hónapig, ami hosszab, mint eddig bármennyi idő, amit külön töltöttünk. Nem volt jó érzés. Én a kisbabámmal voltam, mert őt még nem hagyhattam volna otthon. Nem lehetett volna elválasztani minket egymástól. Nehéz volt, hogy a nap legnagyobb részében nem lehettem vele. De ennek egyszerűen nincs könnyű módja.

- mesélte a színésznő, aki hozzátette, hogy imádja a munkáját és a családját is, így aztán egyáltalán nem volt könnyű helyzetben:

(...) A társadalmunk nem igazán ad helyet annak, hogy bármelyik szempotnból jól érezzük magunkat: sem akkor, ha elmész dolgozni és otthon hagyod a gyereked, sem akkor, ha velük vagy. Egyik sem tehetjük meg.

- mondta.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek