Starity

Zoë Kravitz kellemetlenül érezte magát a Hatalmas kis hazugságok forgatásán

2022. március 10. 11:11   |   Szerző: Glamster

Zoë Kravitz nagyon kellemetlenül érezte magát a Hatalmas kis hazugságok forgatásán.

hirdetés

A Hatalmas kis hazugságok az HBO egyik népszerű sorozata volt, és két évadot élt meg. A harmadik évadra valamiért egyik színésznő sem akart visszatérni, így kérdéses, hogy lesz-e a sorozatnak valaha folytatása.

Az HBO új saját gyártású, erotikával, hazugságokkal és titkokkal teli sorozata három középosztálybeli anyuka történetét meséli el. A közös bennük, hogy mindenük megvan, mit egy nő kívánhat, és a gyerekeik most mennek iskolába. A látszólag tökéletes életük azonban sötét titkokat rejteget. A sorozat a nálunk sem ismeretlen Liane Moriarty bestseller regényéből készült, és valóságos sztárparádét vonultat fel, a főszerepeket Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley és Alexander Skarsgard alakítja, ám Zoë Kravitznak is fontos szerepe volt.

Fotó: HBO

A színésznő most egy új interjúban elárulta, hogy kisebb kellemetlenségek érték őt a forgatás alatt, ami a sorozat helyszínének volt köszönhető.

Egyszer-kétszer kicsit kellemetlenül éreztem magam, mert ez inkább a fehérek környéke volt. Tehát, volt pár furcsa, rasszista ember a bárokban. Sajnos előfordult, igen

– magyarázta.

A Hatalmas kis hazugságokat a kaliforniai Montereyben forgatták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek