Starity

Elon Musk és Grimes: lett még egy közös gyerekük, de azóta újra szakítottak

2022. március 10. 23:11   |   Szerző: Four

Meglehetősen bonyolult az énekesnő és Elon Musk kapcsolata, most épp nincsenek együtt.

hirdetés

Mindenkit meglepett Grimes, amikor a Vanity Fair interjújában elárulta, még egy gyermeke született Elon Musktól. A dologra ráadásul véletlenül derült fény: az énekesnő a beszélgetés során kijelentette, hogy kisfia, X Æ A-XII az édesapjával van, ám az emeletről egy kisbaba sírása hallatszott. 

Így kénytelen volt elárulni, hogy lett még egy gyermeke Musktól, egy kislány, akinek az Exa Dark Sideræl nevet adták, de leginkább csak "Y"-nek szokták hívni. 

A hír azért is volt meglepő, mert a nyilvánosság úgy tudta, a két híresség szakított. Valójában azonban Musk és Grimes rövidesen újra összejött, és bevállaltak még egy gyermeket.

A baba 2021 decemberében született, béranya segítségével. Az interjú készültekor Grimes még arról beszélt, hogy Muskra tulajdonképpen a szerelmeként tekint, de nem élnek hagyományos kapcsolatban. Külön házban élnek és viszonylag függetlenül egymástól, amely az énekesnő szerint az eddigi legjobb megoldásnak bizonyult, mert "így mindketten szabadok lehetnek".

Ám Grimes legújabb nyilatkozata szerint ő és Elon már megint szakítottak:

Én és E szakítottunk *megint*, az interjú elkészülte után, haha. De ő a legjobb barátom, életem szerelme, az életem és a művészetem örökké A Missziónak szentelem.

- jelentette ki.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek