Starity

Bridgerton: Simone Ashley szerint Kate és Anthony ellenségekből válnak szerelmesekké

2022. március 11. 04:04   |   Szerző: Four

A színésznő alakítja a Bridgerton következő évadának egyik főszereplőjét.

hirdetés

A Bridgerton-beli Kate Sharmát alakító Simone Ashley a Glamour magazinnak adott interjúban elárulta, mit gondol Anthony és Kate szerelméről:

Ez egy nagyon érdekes, "ellenségekből szerelmek"-típusú történet. Az elején sok feszültség van köztük, mert azokat a tulajdonságokat, amelyeket idegesítőnek találnak a másikban, felismerik magukban - ebből lesz a kémia. Mindketten hozzászoktak ahhoz, hogy elhagyják őket vagy hogy egyedül vannak, nagy súllyal a vállukon, sok felelősséggel, kicsit meg-nem-értetten. Szerintem találkoztak, és rájöttek, hogy hasonlóak. 

- jelentette ki Simone.

A Bridgerton március 25-én érkező második évada erről fog szólni a hivatalos leírás szerint:

Anthony kötelességének érzi, hogy tovább vigye a család nevét, ám egészen addig nem talál az elvárásainak megfelelő fiatal hölgyet, amíg Kate és húga, Edwina meg nem érkezik Indiából. Amikor Anthony udvarolni kezd Edwinának, Kate rájön a férfi valódi szándékaira - arra, hogy nem az igaz szerelem az első és legfontosabb számára. Kate mindent megpróbál megtenni annak érdekében, hogy húga és Anthony ne alkossanak egy párt, ám a vitáik során egyre közelebb kerül a férfihoz. A túloldalon Featheringtonéknak üdvözölniük kell az új örököst, mindeközben Penelope megpróbálja eltitkolni a szerettei elől, hogy mivel foglalatoskodik.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek