Starity

Dylan O'Brien elárulta, miért nem fog szerepelni a Teen Wolf-filmben

2022. március 11. 04:04   |   Szerző: Four

Sok eredeti szereplő visszatér, ám a Stiles-t alakító színész nemet mondott.

hirdetés

Tavaly derült ki, hogy a Teen Wolf című népszerű sorozatból hamarosan film készül, ám a produkció egyik főszereplője, Dylan O'Brien úgy határozott, nem szeretne szerepelni az alkotásban. A színész a Varietynek úgy nyilatkozott, nagyon nem volt egyszerű számára a döntés:

Nehéz döntés volt, sokat gondolkodtam rajta. A sorozat nem lehetne ennél kedvesebb számomra. Az első munkám volt, rengetegen nagyon kedvesek voltak hozzám. Megpróbáltam összeegyeztetni, de minden nagyon gyorsan történt. Nem igazán tudtuk, hogy forgatni fogják, egy kicsit mintha nekünk szegezték volna a kérdést. De mindez oké, mert mindannyian szeretjük a műsort. Megpróbáltuk összeegyeztetni.

Dylan a mérlegelés után visszautasította az ajánlatot:

Végül úgy döntöttem, hogy a történet nagyon jól ért véget számomra, és ezért így is szeretném hagyni. Minden jót kívánok a többieknek, és meg fogom nézni a filmet az első este, amikor kijön. Remélem nagyon menő lesz, de én nem leszek benne. 

- nyilatkozta.

Februárban a Paramount+ megerősítette, hogy az eredeti szereplők közül többen is visszatérnek: Tyler Posey, Holland Roden, Shelley Hennig, Crystal Reed, Orny Adams, Linden Ashby, J.R. Bourne, Seth Gilliam, Colton Haynes, Ryan Kelley, Melissa Ponzio és Dylan Sprayberry is benne lesz a filmben.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek