Starity

Kiderült: Tristan Thompson azt mondta a szeretőjének, hogy eljegyezte Khloe Kardashiant

2022. március 14. 22:10   |   Szerző: Four

A sportoló és Khloe Kardashian szövevényes viszonyáról újabb dolog derült ki.

hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy kiderült, Tristan Thompsonnak gyermeke fogant abban az időszakban, amikor elméletileg Khloe Kardashiannak udvarolt. 

A sportolóról most újabb részletek kerültek napvilágra: az Us Weekly által megszerzett hivatalos dokumentumok szerint Thompson egy üzenetben azt írta Maralee Nichols nevű szeretőjének, hogy eljegyezte Khloe-t.

El vagyok jegyezve, de hamarosan házas leszek. Megmondtam, hogy egyáltalán nem tudok és nem is veszek részt a gyerek életében... Miért nem vársz, amíg eljön a megfelelő ember a családalapításra. Miért akarnál gyereket egy olyan emberrel, aki el van jegyezve. Meg akarsz tartani egy hibát.

- írta a Page Six szerint Tristan.

Más üzenetek szerint a férfi 2 millió dollárt költött Kardashian jegygyűrűjére, és tavaly májusban azt mondta Nicholsnak, hogy el fognak költözni az Egyesült Államokból:

Csak hogy tudd, a menyasszonyommal együtt nyilvánosan be fogjuk jelenteni a házasságot. Valószínűleg elköltözünk szeptemberben, és vagy Európában, vagy a Karib-tengeren fogunk élni. Jobb élete lesz a családunknak, ha elmegyünk Amerikából.

- írta. 

Thompson merész kijelentéseiből azonban úgy tűnik, semmi nem lett: a legutolsó hűtlenségi botránya óta nem igazán volt együtt Khloe-val, így az esküvőnek és a költözésnek is befellegzett.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek