Starity

Kukkants be Sylvester Stallone új Hidden Hills-i birtokára

2022. március 16. 10:10   |   Szerző: Megveszlak.hu

Csodálatos otthont vett magának Sylvester Stallone Hidden Hills-ben: csekkold a fotókat!

hirdetés

Sylvester Stallone a múlt hónapban, hatalmas felhajtás közepette eladta 90210-es kastélyát Adele-nek 58 millió dollárért, de úgy tűnik, hogy nem akarnak megszabadulni Kaliforniától, ugyanis most vett egy szép birtokot 18,2 millió dollárért egy olyan őrzött környéken, ami a leginkább arról híres, hogy a Kardashian klán szinte mindegyik tagjának van ott háza.

Egy diszkrét Hidden Hills-i zsákutca végén elhelyezkedő, zárt birtok több mint két hektáron terül el, és több épületet is magába foglal. A kúria méretű főépületen kívül van egy vendégház, egy medenceház és egy külön lóistálló is.

A különböző építmények összesen több mint 970 négyzetméternyi lakóterületet foglalnak magukba. A teljesen parkosított ingatlanon üvegház, veteményes, 100 gyümölcstermő citrus- és avokádófa, koi-tó és lófuttató is található.

A 2015-ben újonnan épült ingatlant a következő évben 7,8 millió dollárért eladták Margie Keyesnek, aki megbízta a híres belsőépítészt Martyn Lawrence Bullard-ot (akinek eddigi leghíresebb ügyfelei a Kardashian és az Osbourne család volt), hogy költségkímélő módon teljesen egyedi módon alakítsa át a helyet.

Az alábbiakban látható, hogy a felújítások valószínűleg több millióba kerültek. Az ingatlan magazinokhoz méltó lett, határozottan nőies, lágy, semleges színekkel és csillogó függönyökkel, amelyek a luxus életteret borítják.

Az ingatlanban olyan nyalánkságok is vannak, mint a tükörfalú edzőterem, a masszázsszolgáltatások és a borospince kóstolóteremmel.

Csúcstechnológiás biztonsági rendszerrel védett kapuk mögött egy hosszú autóút kanyarog a főépületig, amelyet angol vidéki kertek vesznek körül. A főépület egyik oldalánál egy négykocsis garázs található.

Fotó és szöveg: Megveszlak.hu

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek