Starity

Kritika érte Yolanda Hadidot Bella lányával kapcsolatban

2022. március 17. 11:11   |   Szerző: Four

A Hadid lányok édesanyja többek szerint megkérdőjelezhető döntéseket hozott.

hirdetés

Korábban írtuk, hogy Bella Hadid most először felvállalta, hogy plasztikai műtétje volt. A modell a Vogue magazinban árulta el, hogy 14 évesen megműtette az orrát, amelyet ma már megbánt. 

Az, hogy Bella már 14 évesen kés alá feküdt, sokak számára meglepő volt, és a lány édesanyjának, Yolandának felelősségét kérték számon.

"Yolanda... már bocsánat, de borzasztó anya. Mindkét lánya esetében támogatta a táplálkozási zavarokat "a testük karbantartására" hivatkozva, és engedte, hogy az alig-tini lányának plasztikai műtétje legyen??"

- írta az egyik kommentelő.

"Yolanda hozzáment egy palesztin férfihoz, aztán mérges lett a gyerekeire, hogy azoknak a megjelenésén ez látszik."

- írta egyik másik illető.

Egy harmadik kommentelő azt nehezményezte, hogy szerinte Yolanda rendszeresen előtérbe helyezte Gigit, csak mert rajta sokkal jobban visszaköszönnek az asszony holland származásának jellemzői.

Bella egyébként maga is kijelentette az interjúban, hogy sosem érezte magát "olyan menőnek", mint Gigi:

Én voltam a csúnyább testvér. Én voltam a barna hajú. Nem voltam olyan menő, mint Gigi, nem jártam el annyit. Ezt mondták rólam az emberek. És sajnálatos módon ha sokszor hallasz valamit, elkezded elhinni. Mindig megkérdezem magamtól, hogyan kerülhetett ebbe a szakmába az a lány, akinek elképesztő önbizalomhiánya volt, szorongó, depressziós, testképzavaros, étkezési zavarral küzdött és utálta, ha megérintették? Az évek során jó színésznő lettem. Mosolygós arcot mutatok, egy erős arcot. Mindig úgy éreztem, hogy valamit bizonyítanom kell. Mondhatnak az emberek bármit arról, ahogy kinézek, ahogy beszélek, ahogy viselkedem. De az eddigi hét év alatt sosem késtem el munkából, sosem mondtam le egy alkalmat sem, és nem hiányoztam. Azt senki nem mondhatja, hogy nem dolgozom ki a lelkem.

- mondta Bella.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek