Starity

Fiatalító kezelések - szemkörnyék kezelése lézerrel

2022. március 19. 15:03   |   

A kor előrehaladtával a bőr sajnos nem az előnyére változik. Ha megállítani nem is, ma már nagymértékben lassítani lehet az öregedési folyamatot, és bizonyos kezelésekkel hirtelen meg tudunk újulni, magunk is csodálkozni fogunk.

hirdetés
Fiatalító kezelések - szemkörnyék kezelése lézerrel

Szemkörnyék kezelése

A szemünk az az érzékszervünk, amelyet a legtöbbször használunk. Az arcunkon temérdek izom van, és azokat rendszeresen mozgatjuk is, így a szemkörnyéki izmokat is igénybe vesszük, amikor beszélünk, érzéseinket fejezzük ki. Vannak olyan típusú emberek, akik gyakrabban szeretnek különféle arckifejezéseket használni, ez sajnos az idő előrehaladtával az ő esetükben hangsúlyosabban fog meglátszani.

A ráncok megjelenését befolyásolja természetesen a genetikai hajlam, de emellett az időjárási viszonyok is. Az az ember, aki rendszeresen a szabadban dolgozik, lehet, hogy hamarabb fog ráncosodni, mint az, aki kevesebbet volt kitéve a napfény káros sugarainak.

Vitalium Laser Centre

A hévízi Hotel Európa Fit****superior lézercentrumában számtalan szépészeti beavatkozás folyik. A szépészeti lézerkezelések egyik nagyszerű szolgáltatása a Smooth Eye szemkörnyék-kezelés. Ez egy olyan, egyedülálló módon fájdalommentes lézerkezelés, amely feszesít és ránctalanít egyben. Ezt a hatást kizárólag a nemrégiben a Fotona által kifejlesztett lézerberendezés képes elérni.

A kezelés során a kollagénrostokat stimulálják, melynek hatására azok összehúzódnak, valamint megindul az újratermelődésük. Ennek hatására nem csupán feszesebb és ránctalanabb lesz a szemkörnyéki bőr, de csökken a felső szemhéj lógása és a szarkalábak mélysége is. A fájdalommentes beavatkozásnak szemmel látható változás az eredménye.

Elegendő egy vagy esetenként maximum két kezelés, a hatás pedig hosszan tart.

Wellness-spa szolgáltatások

Az Európafit nem kizárólag a lézercentrumára lehet méltán büszke. 2021-ben az Év szállása versenyben a szakmai zsűri a 2. helyet szavazta meg neki. Aki szeretne elvonulni, de mellette luxuskörülmények között élvezné a pihenése csodás napjait, a hévízi Európafitben megtalál mindent együttesen.

A nemrégiben befejezett felújítások révén számtalan kényeztető szolgáltatás várja az itt megfordulókat a wellness és spa részlegben is. A megújult fürdő- és szaunavilág korosztálytól függetlenül kínál változatos fürdőzési és kikapcsolódási lehetőségeket.

A szálloda nagy hangsúlyt fektet az étkezés változatos biztosítására is. A tradicionális hazai konyha ízei mellett nemzetközi területekre is barangolhat az idelátogató. De az is jól fog lakni, aki valamilyen allergiával vagy intoleranciával bír.

Feltöltődés mindenki számára

Családdal érkező vendégek számára bőséges gyermekanimációs kínálat áll rendelkezésre, ahol figyelembe veszik a korosztályból fakadó érdeklődési különbségeket. Viszont ugyanúgy megtalálja a feltöltődés élményét a nyugalmat kereső idősebb korosztály is.

Élvezze tehát az időtöltést és a kényeztetést az Európafitben!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek