Starity

7 jelölést kapott a filmje, mégsem hívták meg Rachel Zeglert az Oscar-díjátadóra

2022. március 21. 17:05   |   Szerző: Four

A színésznő a West Side Story új feldolgozásában szerepel, de a díjátadóra nem kapott meghívót.

hirdetés

Meglepő dolgot osztott meg rajongóival Rachel Zegler, aki a Steven Spielberg által rendezett West Side Story új filmváltozatának egyik főszereplője. 

A színésznő elmondása szerint nem kapott meghívót az idén, mácius 27-ére szervezett Oscar-díjátadóra annak ellenére, hogy a produkcióját hét díjra is jelölték. 

A dolog egy komment kapcsán derült ki, amelyben egy rajongója azért izgult, hogy vajon milyen estélyiben fog megjelenni Zegler az eseményen. 

Nem vagyok meghívva, szóval melegítőnadrág és a barátom felsője.

- válaszolt Zegler. 

A kijelentését nagy felháborodás követte, sok rajongója nem értette, hogy lehet, hogy a film egyik főszereplője nem kap meghívást a gálára.

Nem tudom srácok, mindent megpróbáltam, de nem történik semmi. Szurkolni fogok a West Side Storynak a kanapémról, és büszke leszek arra, amin 3 éven keresztül fáradhatatlanul dolgoztunk. Bízom egy utolsó pillanatos csodában, és hogy személyesen ünnepelhetem a filmem, de hé, néha ez történik azt hiszem. Csalódott vagyok én is, de minden oké. Nagyon büszke vagyok a filmünkre.

- írta a színésznő, aki a további vehemens kijelentések kapcsán hálás köszönetet mondott rajongóinak, és megkérte őket, hogy "tiszteljék a procedúrát".

Egy hasonló esetről számolt be korábban Daniel Kaluuya: ő a saját filmje premierjét kellett, hogy kihagyja, mert nem kapott meghívót a Sundance fesztiválra.

 

 

 via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek