Starity

Alec Benjamin Budapest egyik legkedveltebb klubjában lép fel

2022. március 23. 11:11   |   Szerző: Glamster

Alec Benjamin az elmúlt évek egyik legizgalmasabb zenei tehetsége, és most Budapestre is ellátogat.

hirdetés

Alec Benjamin énekes-dalszerző hosszú utat tett meg odáig, hogy 2021 végén teltházas koncerteket adott Észak-Amerikában. Most már több, mint 4 milliárd globális streamnél, 10 millió social media követőnél, és 1 milliárd feletti YouTube megtekintésnél jár.

Alec Benjamint a TIME Magazin csak a ‘következő generáció pop mesemondójaként’ emlegeti, aki olyan slágerekkel rukkolt már elő, mint a ‘Let Me Slowly’, a ‘Water Fountain’ vagy az ‘Oh My God’.

Július 26-án az Akvárium Klubba is ellátogat a 27 éves énekes, aki természetesen magával hozza a legismertebb dalait is.

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Jegyek ezen az oldalon érhetőek el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek