Starity

Teljesült a kívánsága: Rachel Zeglert végül meghívták az Oscar-díjátadóra

2022. március 23. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznő filmjét több díjra is jelölték, de ő idáig lemaradt a meghívottak listájáról.

hirdetés

Nagy felháborodást keltett, amikor Rachel Zegler elárulta rajongóinak, hogy hiába a több díjra jelölt West Side Story új változatának egyik főszereplője, az Oscar-gála szervezői "elfelejtették" meghívni. 

Zegler rajongói kikérték maguknak a dolgot és többen is írtak a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémiának, hogy valaki intézkedjen Rachel ügyében. 

A színésznő emellett nem várt helyről is támogatást kapott: a West Side Story 1961-es filmváltozatában szereplő Russ Tamblyn Twitteren kérte számon az Akadémiát, mert ahogy írta, kötelességük Zeglert beemelni a meghívottak közé. 

A rajongók pedig arra hívták fel a figyelmet, hogy ha a filmművészethez kevésbé szorosan kötődő Shaun White, Tony Hawk vagy DJ Khaled meghívást kapott, akkor igencsak visszatetsző a színésznőt kihagyni. 

Zegler és rajongóinak kérése most úgy tűnik, meghallgatásra talált: a The Hollywood Reporter szerint Rachel meghívást kapott, és nem csak vendégként, hanem az egyik díj átadójaként is feltűnhet az eseményen. 

A színésznő a magazin szerint jelenleg a Hófehérke élőszereplős verzióját forgatja Londonban, de a produkció megpróbálja úgy alakítani a napirendjét, hogy elmehessen az Oscar-gálára.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek