Starity

Hayden Panettiere és erőszakos barátja verekedésbe keveredett

2022. március 25. 22:10   |   Szerző: Four

Habár a színésznő barátját korábban börtönbüntetésre ítélték bántalmazás miatt, most újra együtt vannak.

hirdetés

Habár korábban úgy tűnt, hogy Hayden Panettiere végre búcsút mond Brian Hickersonnak, az utóbbi időben ismét találkozgatni kezdett erőszakos barátjával, aki többször is bántalmazta már, és akit 45 nap börtönbüntetésre ítéltek illetve 5 évig terjedő távoltartási végzést kapott Hayden ellen (a végzést egyikük se tartotta be). 

De ahogy az korábban is látható volt, Hickersonnal kézenfogva jár a baj: ezúttal egy bárban szólalkozott össze úgy egy társasággal, hogy utcai verekedés lett belőle, amelyben Panettiere is részt vett. 

A páros a Sunset Marquis étteremben töltötte az estét, a színésznő sajtósa szerint ez történt:

Brian Hickerson, aki Haydennel töltötte az estét, tett egy megjegyzést az egyik vendégre, hogy kevés borravalót adott a pincérnek. Az illető a társaságával együtt zaklatni és lökdösni kezdte Briant, és ezen a ponton a biztonságiak mindenkit kikísértek. Briant és Haydent megtámadta a csapat, utóbbi próbálta minden erejével elsimítani a szituációt.

- nyilatkozta az illető.

Az esetről videó is készült, amely ide kattintva látható. 

Panettiere a felvétel szerint egy ponton azt kiabálta a férfinak, hogy "Brian, börtön!" - emlékeztetve a férfit arra, hogy még mindig próbaidőn van, sajnálatos módon pont amiatt, mert a színésznőt bántalmazta.

Hickerson egyébként korábban már igazolta, hogy találkozgat Haydennel, de akkor még arról beszélt, hogy megpróbál minden lépést megtenni, hogy jóvátegye a viselkedését.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek