Starity

Will Smith zokogva vette át az Oscar-díjat a Chris Rock-incidens után

2022. március 28. 13:01   |   Szerző: Four

A színész annyira dühbe jött, hogy megütötte Chris Rockot az idei Oscar-gálán.

hirdetés

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

Mint ahogy korábban írtuk, Will Smith elveszítette a fejét egy a feleségét érintő rosszul sikerült vicc miatt, és annyira dühös lett, hogy hirtelen ötlettől vezérelve behúzott egyet a színpadon beszélő Chris Rocknak.

Smith az eset után is nehezen csillapodott le: egy videófelvétel szerint többen is a lelkére beszéltek az egyik szünetben. Először Denzel Washington és Tyler Perry fogták közre a színészt, majd kicsit később a mellényben és ingben látható Bradley Cooper próbálta lenyugtatni a sztárt.

A The Hollywood Reporter újságírója, Scott Feinberg szerint Smith a könnyeit törölgette, amikor visszaült feleségéhez. 

A sors iróniája, hogy rövidesen újra színpadra állt: Will ugyanis később elnyerte a legjobb színésznek járó szobrocskát a Williams nővérek édesapjáról szóló filmben, a King Richardban nyújtott alakításáért.

A színész beszédében arra utalt, amit Denzel Washington mondott neki a szünetben: "A legemelkedettebb pillanataidban légy a legóvatosabb - mert akkor jön érted az ördög."

(...) Most arra érzek meghívást, hogy szeressem és megvédelmezzem az embereket. (...) És tudom, hogy mit kell tennünk, el kell viselnünk az erőszakoskodást, el kell viselni, ha az emberek őrültségeket beszélnek rólad. Ebben a szakmában el kell viselned, hogy az emberek tiszteletlenül bánnak veled, mosolyognod kell és eljátszani, hogy ez oké.

- utalt az incidensre beszédében a színész. Majd mindenkitől elnézést kért, és kijelentette, "reméli az Akadémia ettől még meghívja majd".

via Page Six & Time

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek