Starity

Will Smith elnézést kért a tettéért, de a Filmakadémia vizsgálatot indít

2022. március 29. 14:02   |   Szerző: Four

A színész behúzott egyet Chris Rocknak, mert a humorista a felesége kopaszságán gúnyolódott.

hirdetés

Mint ahogy tegnap írtuk, Will Smith egy csúnya vicc miatt olyan dühös lett az idei Oscar-díjátadón, hogy a színpadon "rendezte el" a dolgot és megütötta a felesége kopaszságán poénkodó Chris Rockot. 

A dolog pikantériája, hogy pár percre rá Smith megnyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat, ezért aztán az incidens után nem is vezették ki a teremből. Will zokogva vette át a szobrot és arról beszélt, hogy a szerepéhez hasonlóan "ő is egy őrült apuka", illetve hogy a szakmájában "el kell tűrni, ha valaki tiszteletlenkedik vele". 

Smith tegnap nyilatkozott az esetről, és bocsánatot kért Chris Rocktól:

Az erőszak minden formája mérgező és destruktív. Elfogadhatatlan és megmagyarázhatatlan volt a viselkedésem tegnap este az Oscar-díjátadón. A rajtam élcelődő viccek a munkám részei, de a feleségem egészségi állapotát illető poén túl sok volt és érzelemből reagáltam. Nyilvánosan szeretnék bocsánatot kérni tőled, Chris. Túlléptem egy határt és rosszul reagáltam. Szégyellem magam, a cselekedetem nem azt az embert jellemzi, aki lenni szeretnék. A szeretet és kedvesség világában nincs helye az erőszaknak.

- írta Will, majd elnézést kért a Filmakadémiától, a műsor producereitől, a vendégektől és mindenkitől, aki nézte a gálát. Emellett bocsánatot kért a Williams családtól és a King Richards-beli kollégáitól is.

Mélyen bánom, hogy a viselkedésem csorbát ejtett az estén, amely máskülönben egy csodálatos élmény lett volna számunkra. Fejlődnöm kell még. Őszinte tisztelettel, Will.

- írta. 

 

 

A színész mellett egyébként a Filmakadémia is nyilatkozatot adott ki, amelyben kijelentették, elítélik Smith cselekedetét az előző esti műsorban, és hivatalos vizsgálatot indítanak az ügyben. Emellett Will tette is valamilyen szankcióval fog járni, de nagy valószínűséggel nem veszik el tőle az Oscar-díját. Inkább lehetséges, hogy felfüggesztik az akadémiai tagságát.

Végső döntés még nem történt az ügyben, a Filmakadémia következő ülésén visszanézik a műsort és szabályokat változtatnak.

Az incidensről egyébként annyit lehet még tudni, hogy Chris nem egy előre megbeszélt szöveget mondott, amikor Jada kopaszságán viccelődött, és állítólag nem tudta, hogy a színésznő alopeciától szenved. 

P. Diddy szerint Will és Chris kibékültek az este folyamán, mások szerint viszont nem is beszéltek azóta sem. A humorista nem tett feljelentést Will ellen, és az eset után rövidesen hazament, Will pedig az afterpartikon bulizott a családjával.

 

 

via Page Six & Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek