Starity

Hetedik gyermekével várandós Alec Baldwin felesége

2022. március 29. 22:10   |   Szerző: Four

A házaspár nemrég osztotta meg, hogy hamarosan újabb kisbaba érkezik a családba.

hirdetés

Úgy tűnik, távolról sem igazak a pletykák, mely szerint Alec Baldwin felesége elhagyta volna a színészt, miután Baldwin tragikus módon véletlenül lelőtte operatőrét Rust című filmje forgatásán.

Baldwinék ugyanis újabb apróságnak örülhetnek: Hilaria Instagramon jelentette be, hogy hetedik gyermekükkel várandós. 

Az utóbbi évek hullámvasútja után van egy izgalmas, hatalmas meglepetésünk: egy újabb Baldwinito jön ősszel! Biztosak voltunk benne, hogy a családunk teljes, és mindennél boldogabbak vagyunk emiatt a meglepetés miatt. Megosztom veletek a pillanatot, amikor elmondtuk a gyerekeknek - akik mint látható, nagyon izgatottak! Az új kisbabánk ragyogó fény az életünkben. Egy áldás és ajándék ezekben a zavaros időkben. Hiányoztatok a szünet alatt, amelyet az utóbbi időben tartottam a közösségi felületeken... Visszatértem, és alig várom, hogy veletek együtt folytathassam ezt az őrült utazást, amelyet életnek hívunk.

- írta Hilaria. 

A házaspár jelenleg hat gyermek szülője, akik a következők: a 13 hónapos María Lucía Victoria (ő béranya segítségével jött világra), a 18 hónapos Eduardo Pao Lucas, a 3,5 éves Romeo Alejandro David, az 5 éves Leonardo Ángel Charles, a 6 éves Rafael Thomas és a 8 éves Carmen Gabriela. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek