Starity

Gyászhír: 33 éves korában elhunyt Tom Parker, a The Wanted énekese

2022. március 30. 19:07   |   Szerző: Glamster

Tragédia! Betegség miatt elhunyt 33 éves korában a The Wanted énekese, Tom Parker.

hirdetés

Még 2020-ban írtuk meg, hogy a The Wantedből ismert Tom Parker súlyos agydaganattal küzd. Akkor Instagramján arról tudosított, hogy a daganat a negyedik stádiumban van és már műtétre nincs esélye. Akkor kemoterápiás és sugárterápiás kezeléssel próbálták meghosszabbítani az életét.

Az énekes, valószínűleg az orvosok kitartó próbálkozása és élni akarása miatt megélhette, hogy megszületett második gyermeke. 2021 januárjában még ráadásul bizakodó volt, akkor arról írt, hogy javul az állapota.

A mai napon, március 30-án, azonban felesége számolt be a tragédiáról, hogy Tom Parker 33 éves korában, két év küzdelem után, elhunyt. 

Nehéz szívvel írom, hogy Tom ma reggel békés körülmények között elhunyt. A családja mellette volt végig. Összetört a szívünk, Tom a világunk közepe volt, és nem tudjuk elképzelni az életünket a sugárzó mosolya és energetikus személyisége nélkül. Nagyon hálásak vagyunk a sok szeretetért és támogatásért. Köszönjük mindenkinek, aki támogatta a betegsége alatt. Keményen küzdött a legvégéig. Örökké büszke vagyok rád

– írta.

Nyugodjon békében!

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek