Starity

Moonshot: Lana Condor szerint "traumatikus" volt megcsókolni Cole Sprouse-t

2022. március 31. 11:11   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, miért érezte magát kellemetlenül, amikor csókjelenetet forgattak.

hirdetés

Ma jelent meg az HBO Max műsorán Lana Condor és Cole Sprouse romantikus vígjátéka, a Moonshot. 

A történet szerint Walt (Cole Sprouse) egy kávézóban elkezd beszélgetni Sophie-val (Lana Condor), akiről kiderül, távkapcsolatban él Calvin nevű barátjával (Mason Gooding). A fiú a Marson tartózkodik, ám mivel Sophie megelégeli, hogy nem lehetnek együtt, csatlakozik a Mars-programhoz. Walt eredetileg csak el akar búcsúzni a lánytól az utazás előtt, ám később úgy dönt, feloson az űrhajóra, hogy csatlakozzon a lányhoz. Walt elárulja, hogy gyerekkori álma elutazni a Marsra, és hogy senki ne fogjon gyanút, Sophie barátjának adja ki magát.

És mint ahogy Sophie és Walt esetében történt, a két színészt is szokatlan barátság fűzi össze: 2018-ban Cole egy fotókampány keretében fényképezte a színésznőt, így ismerkedtek meg. Azóta nagyon jó viszonyt ápolnak, elmondásuk szerint "a káosz, a kaja és a humor tartja össze őket". 

Arra a kérdésre, hogy melyik volt a legnehezebb jelenet, Cole egy nagyon meleg nyári napot említett:

Teljes űrfelszerelést kellett viselnem, ami 3-4 réteg ruhát jelent, és mindez egy nagyon meleg atlantai napon történt.

- mesélte.

Lana viszont a csókjelenetükre emlékezett kellemetlen érzésekkel, és el is magyarázta, miért: Cole aznap beteg volt, és bár csináltak COVID-tesztet, amely negatív lett, így sem örült túlzottan a színésznő.

Ő egy nagyszerű partner, ezért aztán tudatta velem: "figyelj, az van, hogy megcsinálhatjuk a jelenetet tudva, hogy valószínűleg beteg leszel, vagy megmondhatod, hogy nem érzed magad komfortosan a jelenetben." Szóval igen, az egyik legtraumatikusabb jelenet volt, amikor megcsókoltam.

- viccelődött, és kijelentette, "a csapatért hajlandó volt bevállalni".

Érdekes módon korábban egy másik híresség is hasonlóan nyilatkozott Cole testvére, Dylan esetében: Selena Gomez kijelentette, "élete legrosszabb napja volt", amikor Dylant megcsókolta.

 

 

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek