Starity

Camila Cabellónak elege van: kikezdték az önbizalmát a róla készült lesifotók

2022. április 05. 20:08   |   Szerző: Four

Az énekesnő hosszan írt arról, hogy belefáradt a lesifotósok rendszeres jelenlétébe.

hirdetés

Camila Cabello szomorúan írt arról, hogy nem érzi jól magát a bőrében, amióta folyton paparazzikba ütközik az óceánparton. Az énekesnő hosszú posztban fejtette ki véleményét: 

Minden alkalommal sérülékenynek és felkészületlennek éreztem magam - olyan bikiniket viseltem, amelyek túl kicsik voltak, nem érdekelt, hogy nézek ki, aztán amikor megláttam online a képeket és a kommenteket, nagyon szomorú lettem. (...) Emlékeztettem magam, hogy amikor az önbizalmamat kezdték ki ezeket a képek, akkor a társadalom gondolatai voltak a fejemben, nem a sajátjaim. Egy olyan kultúráé, ahol túlságosan megszoktuk, hogyan fest egy "egészséges" nő képe, amely teljességgel valószerűtlen egy csomó másik nő számára. 

Camila hozzátette, hogy a legutóbbi alkalommal már felkészült arra, hogy a közelében paparazzik lesznek: 

Ma vettem egy új bikinit, egy egész outfitet, szájfényt tettem fel és nem ettem semmi túl nehezet mielőtt fürödni mentem az óceánba, mert tudtam, hogy tulajdonképpen ez egy teljes fotózás lesz. Behúztam a hasam, annyira, hogy már fájtak az izmaim, nem lélegeztem és alig mosolyogtam. Annyira tudatában voltam annak, hogy hol vannak a lesifotósok, hogy egész idő alatt képtelen voltam relaxálni (...). 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

) által megosztott bejegyzés

 

Majd így folytatta:

Rendszeresen látunk képeket nőkről, és dicsérjük őket azért mert fittnek, "egészségesnek" néznek ki. De mi számít egészségesnek, ha egyszer annyira rá fagy fixálódva arra, hogyan néz ki a tested, hogy a mentális egészséged bánja és nem tudod élvezni az életed? Kinek próbálok tetszeni, és egyáltalán vonzó vagyok a saját mércémmel, ha nem tudom elengedni magam és nem tudok jól szórakozni a parton? 

- jelentette ki az énekesnő, aki később készített magáról egy szelfit a partszakasz zárt, medencés részén, de elmondása szerint belefáradt abba, hogy ott is sokszor lefotózzák a paparazzik, akik gyakran a bokrok között rejtőznek.

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek