Starity

Vanessa Hudgens szerint különleges kapcsolata van a szellemekkel

2022. április 08. 11:11   |   Szerző: Four

A színésznő elmondása szerint már több olyan élményben is volt része, amelyre nem talált magyarázatot.

hirdetés

Vanessa Hudgens Kelly Clarkson talkshow-jában árulta el, hogy milyen különleges "képességgel" rendelkezik. A színésznő elmondása szerint az évek során nagyon sokszor "belefutott" már szellemekbe. 

Elfogadtam a tényt, hogy látok és hallok dolgokat. Az ismeretlen nagyon félelmetes tud lenni. De nemrég rájöttem, hogy ez egy ajándék, valami olyasmi, mint egy képesség. Így aztán elkezdtem foglalkozni vele.

- mesélte Hudgens, és azt is elárulta, hogy nemrég megvolt az "első igazi paranormális nyomozása", és a kedvenc műszere a "spirituális doboz" volt, amely "rádiófrekvenciákat analizál rendkívül gyorsan".

Hudgens egyébként 2011-ben már nyilatkozott erről a People magazinnak: akkor az Utazás a rejtélyes szigetre című filmet forgatta Észak-Karolinában:

Észak-Wilmington az egyik legrégibb, leginkább kísértetjárta hely Észak-Amerikában. Körülbelül 10 percen keresztül kergettem egy szellemet, aztán nagyon ijesztő lett, úgyhogy inkább elmentem. Úgy érzem, hogy a szellem talán háborúban veszítette el a férjét, és arra várt, hogy visszatérjen hozzá. Egyértelműen nő volt a szellem, meg tudtam állapítani.

- nyilatkozta.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek