Starity

Mark Wahlberg 30 milliárd forintot kér a luxusbirtokáért – fotók!

2022. április 10. 11:11   |   Szerző: Glamster

A hírességek, valamint az üzlet nagyágyúi által kedvelt Los Angeles-i zárt közösségben a közelmúltban megdöntött rekordértékesítések miatt Mark Wahlberg úgy döntött, itt az ideje, hogy piacra dobja saját Beverly Park-i otthonát, nem kevesebb, mint 87,5 millió dollárért.

hirdetés

A 2800 négyzetméteres, 12 szobás, kolosszális birtok, amelyet Mark Walhberg és felesége, Rhea Durham építtetett, 2014-ben készült el. Az Európa legnagyobb kastélyai által ihletett birtokot Richard Landry, Kalifornia vitathatatlanul leghíresebb, főként gigantikus épületekkel foglalkozó építésze tervezete.

Az óriási kapuk mögé rejtett, kifinomult biztonsági rendszerrel védett birtok egy hatalmas főépületből, külön vendégházból, medence melletti kabinból és a teljes méretű sportpálya melletti kilátópavilonból áll. A 12 szobához összesen 20 fürdő tartozik.

Fotók és sajtószöveg: Megveszlak.hu

Az oda látogatókat le fogja nyűgözni mind a felhajtó, amely egy magas szökőkúttal díszített füves szigetet vesz körül, mind az otthon kétszintes előcsarnoka, amelyben egy kifinomult dupla lépcső található.

A mészkőpadló és a folyosók egy pazar, formális nappaliba vezetnek, ahol két kandalló is áll, egy-egy a szoba mindkét oldalán. 

Még lenyűgözőbb a faburkolatú könyvtár, amely két emelet magas, és saját márvány kandallóval rendelkezik.

A napfényes reggelizőterem a birtokra néz, a külön hivatalos étkezőt pedig egy kristálycsillár díszíti. A konyhában pedig két hatalmas márvány tetejű sziget közül is lehet választani.

A plüss ülőhelyekkel ellátott moziterem több, mint 15 fő befogadására alkalmas.

A birtok szolgáltatásai között olyanokat lehet találni, mint az üvegfalú edzőterem, a borospince kóstolóteremmel, számos bár, hatalmas pázsit, szabadtéri gördeszkapark, szabadtéri konyha, kosárlabda és golfpálya, valamint egy barlang stílusú medence vízeséssel.

Egy dolog hiányzik az ingatlanból, annak ellenére, hogy magasan, a Beverly Hills feletti hegyekben található, a város fényeire nyíló kilátás, de a 6 hektáros terület valószínűleg pótolja ezt a hiányt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek