Starity

Hailey Bieber videóban üzent az őt zaklató Selena Gomez-fanoknak

2022. április 13. 13:01   |   Szerző: Four

A modell nehezen viseli, hogy férje exének rajongói még mindig őt támadják.

hirdetés

Hailey Biebernél betelt a pohár: a modell TikTokon üzent azoknak a Selena Gomez-fanoknak, akik még mindig nem fogadták el, hogy Justin vele kötötte össze az életét és nem az énekesnővel.

Bieber elmondása szerint azoknak címezte a mondandóját, akik elárasztják a kommentszekciót, valahányszor posztol:

Hagyjatok békén most már. Teszem a dolgomat, nem csinálok semmit, nem mondok semmit. Hagyjatok békén kérlek. Elég idő telt el ahhoz, hogy most már jogosan békén hagyjatok. Könyörgök nektek tényleg, ez az egyetlen kérésem. Legyetek szánalmasak máshol, kérlek.

- mondta a videóban. 

Habár Selena és Justin románca 2018-ban végleg véget ért, a "Jelena" rajongók úgy tűnik, még mindig nehezen fogadják el Hailey-t, akivel az énekes 2019-ben összeházasodott. A tavalyi Met-gálán például többen is Selena nevét kántálták, amikor Hailey a vörös szőnyegre lépett, illetve 2020-ban egy Instagram élőzés során az említett fanok egyike arra kérte a többieket, szórják tele a modell kommentszekcióját azzal, hogy Selena sokkal jobb nála. 

Az esetre Justin is reagált:

Ez a szánalmas lény épp most uszította arra az embereket, hogy támadják meg a feleségemet és mondják, hogy a korábbi kapcsolatom jobb volt. Nagyon nehéz okosabbnak lenni, amikor látom, hogy vannak ilyen emberek, akik azért hívnak össze másokat, hogy piszkálják a személyt, akit a világon a legjobban szeretek. Ez így nem helyes. 

- mondta.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek