Starity

Így változott Camila Cabello sminkrutinja a szakítása óta

2022. április 13. 22:10   |   Szerző: Four

Az énekesnő elárulta, min változtatott a rutinjában, mióta nincs együtt Shawn Mendesszel.

hirdetés

Camila Cabello egyszerű bőrápolási és sminkrutint mutatott a Vogue videójában, és többek között azt is elmesélte, hogy amikor a Fifth Harmonyval turnézott a karrierje elején, aknéval küzdött. Még közell állni se nagyon mert másokhoz, nehogy észevegyék a bőrét, és amikor a One Directionnel lógott együtt egy díjátadón, kifejezetten kellemetlenül érezte magát, mert rajongott az együttesért és zavarban volt.

Elmondása szerint lézeres kezelés segített a problémáján, de azóta is nagyon fontos számára a bőrápolás. 

A pár lépésből álló sminkjének elkészítése során pedig arról vallott, hogy mit változtatott ebből a szempontból a Shawn Mendesszel való szakítása:

Most, hogy szingli vagyok, sokkal többször viselek rúzst meg szájfényt, mert nem szeretem az érzést, amikor szájfénnyel csókolok meg valakit. Túl sok. Szóval most, hogy nem csókolózom senkivel... itt az ideje a szájfénynek!

- mondta az énekesnő, aki hozzátette, a szingli élettel az is együtt jár számára, hogy jobban előtérbe helyezi önmagát és most a saját boldogsága a legfontosbabb.

Cabello hozzátette, úgy érzi, a nők egyre jobban rátalálnak az olyan sminkelési is öltözködési módokra, amelyek nem a férfiaknak szólnak kifejezetten, és nem elvárásoknak akarnak megfelelni, hanem inkább az önkifejezésről szólnak.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek