Starity

Thandie Newton és Channing Tatum nagyon csúnyán összeveszett az új Magic Mike-film forgatásán

2022. április 14. 11:11   |   Szerző: Four

Thandie szerepére új színésznőt vettek fel, mert képtelen volt együtt dolgozni Tatummel.

hirdetés

Thandie Newton és Channing Tatum csúnyán összezördült az új Magic Mike-film forgatásán, és az ellentétek annyire kiéleződtek köztük, hogy Newtont elbocsátották. 

A Page Six információi szerint Newton és Tatum az idei Oscar-gálán történt események kapcsán vitatkozott össze, és annyire nem értettek egyet, hogy Tatum kiviharzott a forgatásról, kocsiba ült és hazament. (Azt nem tudni, hogy a vita során ki milyen álláspontot képviselt.)  A producerek végül úgy döntöttek, Newtontól válnak meg, és új színésznőt keresnek a helyére.

A produkciót még csak 11 napja kezdték el forgatni, így a Newton helyett felvett színésznőnek - aki Salma Hayek lesz - nem utolsó pillanatban kellett beugrania, de a munkálatok megakadása így is többezer dollárba került. 

Channing Tatum a film producere, ő a főszereplő. Thandie Newton a második számú sztár volt, de 11 nap után mindennek vége. Az Oscar-gála miatt vesztek össze, ott voltam a forgatáson, láttam őket. Ki-be járkáltak a házból, ahol a munka folyt. Feszült párbeszéd volt, aztán hirtelen minden eldurvult. Channing beszállt a kocsijába és eltűnt. 

- mesélte egy stábtag, aki szerint Newton "dívaként" viselkedett a forgatáson a vita előtt.

A kettejük közti feszültséget a rendező, Steven Soderbergh is próbálta oldani egy illető szerint, ám kevés sikerrel járt.

Végül a produkció hivatalos nyilatkozatot adott ki, mely szerint Newton "családi okok miatt" lépett vissza a forgatástól. 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek