Starity

Scott Disicknek fáj, hogy elveszítette Kourtney Kardashian barátságát

2022. április 14. 12:12   |   Szerző: Four

A Kardashian család új realityjében mesélt érzéseiről Kourtney exe, Scott.

hirdetés

Scott Disick még mindig nehezen éli meg, hogy exe és gyermekei anyja összejött Travis Barkerrel. Disick a The Kardashians című új realityben mesélt arról, hogy Kourtney új kapcsolata hozzásegítette őt ahhoz, hogy továbblépjen, de így is rosszul esik neki, hogy elveszítette Kardashian barátságát.

Most, hogy Kourtney-nak ott van Travis, bármilyen nehéz is, ez esélyt adott nekem arra, hogy továbblépjek. (...) Nagy változás volt, hogy elveszítettem Kourtney szerelmét, de most még nagyobbnak tűnik, hogy elveszítettem a legjobb barátom. Most már tényleg csak közösen neveljük a gyerekeinket. Azt mondanám az életemben ez az egyik legnehezebb dolog.

- mesélte Disick Khloe-nak, majd arról panaszkodott, rosszul esett neki, hogy a Kardashian-Jennerek nem hívták meg pár családi rendezvényre.

Az, hogy kihagynak mindenből és nem mondanak el nekem semmit, nagyon fájdalmas, főleg, hogy nekem nincs másik családom, akikhez mehetnék. [Scott édesanyja 2013-ban hunyt el, három hónap múlva pedig édesapja is eltávozott.] Inkább lennék Kourtney és Travis mellett, és a családommal együtt, mint senkivel. 

- jelentette ki. Khloe szerint azonban csak azért nem hívták meg őt, mert attől tartottak, rosszul érinti majd Kourtney és Travis folyamatos ölelkezése. 

Disick egyébként azt is belátta, hogy ha igazi társat szeretne magának, akkor komolyabban kellene vennie a randizást, mire Khloe közbeszúrta, hogy talán inkább "a korához illő lányokkal kellene ismerkednie". 

Ez egy nagy lépés számomra. De nem harmincon túl - na jó, harminc, kit érdekel. Ha szeretek valakit, nem számít a kora. 

- mondta.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek