Starity

Letartóztatták Rihanna szerelmét!

2022. április 20. 21:09   |   Szerző: Four

ASAP Rockyt a barbadosi nyaralásból hazatérve tartóztatták le a rendőrök.

hirdetés

Újabb botrány ASAP Rocky és a várandós, most már mindenórás Rihanna körül! A rappert az énekesnővel közös barbadosi nyaralásból hazatérve, a Los Angeles-i reptéren vették őrizetbe egy tavaly novemberben történt lövöldözés kapcsán. 

A Page Six szerint a Los Angeles-i rendőrség egy tavaly november 6-án történt lövöldözés kapcsán nyomozott a rapper után, akit most fegyveres támadás miatt tartóztattak le. 

A rendőrség szerint két fél között durvult el egy vita, majd a gyanúsított kézifegyverrel meglőtte az áldozatot. Halálos sérülést nem szenvedett az illető, a lövést követően a gyanúsított és két másik férfi gyalog hagyta el a helyszínt. A hatóságok később igazolták, hogy a gyanúsított a rapper, akinek valódi neve Rakim Mayers.

ASAP Rockynak nem ez az első nagy port kavaró rendőrségi ügye: 2019-ben Svédországban csaknem egy hónapig ült börtönben egy utcai verekedés miatt, amelyben vitatott volt, hogy valóban önvédelem szülte Rocky cselekedeteit. A dolog akkora visszhangot kapott, hogy még az Egyesült Államok akkori elnöke, Donald Trump is közbelépett, és személyesen intézkedett a rapper ügyében, akit végül hazaengedtek. 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek