Starity

Lili Reinhart újra szerelmes: nézd meg, kivel randizik most!

2022. április 25. 11:11   |   Szerző: Four

Lesifotók készültek a színésznőről, kiderült, ki lehet az új kedvese Lilinek.

hirdetés

Lili Reinhartra talán újra rátalált a szerelem! A színésznőt nemrég a Coachella zenei fesztivál egyik rendezvényén kapták lencsevégre Spencer Neville-lel, a róluk készült fotókat a Just Jared Jr. posztolta. 

A 31 éves Spencer szintén színész, és az Amercan Horror Story, az Ozark illetve a Good Trouble című produkciókban látható. Legújabb projektje pedig a Devotion című akció-dráma, amelyben Joe Jonas mellett fog szerepelni. 

Egy Reinharthoz közel álló forrás szerint a színésznő nemrég kezdett el randizni Spencerrel, és ugyan még nagyon az elején tartanak a kapcsolatuknak, Lili már most belezúgott:

Nagyon újkeletű az egész, de Lili igazán belezúgott. A szakmájuk miatt találkoztak, a barátaik mutatták be őket egymásnak. A Coachella egész hétvégéjét együtt töltötték, nagyon jól érezték magukat. Lili az utóbbi időben leginkább önmagára koncentrált, Spencer az első, akit a szakítás óta közel engedett magához. 

- jelentette ki az illető. Lili 2020-ban körülbelül két év után szakított Cole Sprouse-szal, és korábban többször nyilatkozott róla, hogy megviselte a dolog. 

 

 

 

 

 

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek