Starity

Anya Taylor-Joy megválna a hajától új filmje kedvéért

2022. április 25. 17:05   |   Szerző: Four

A színésznő még abban is benne lenne, hogy kopaszra borotválják a fejét Furiosaként.

hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy Anya Taylor-Joy kapta a Mad Max fiatal Furiosájának szerepét. A színésznő úgy nyilatkozott, megtiszteltetésnek érzi, hogy Charlize Theron után ő alakíthatja a karaktert. Az elköteleződését pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy akárcsak Charlize, ő is szívesen megválna hosszú hajától és kopaszra borotválná a fejét a szerep kedvéért. 

Meg akarja tenni, de George [George Miller rendező] nem szeretné. Így aztán nem tudom, hogy bevállalja-e.

- nyilatkozta a Varietynek Jenny Beavan, a film jelmeztervezője. 

 

 

Charlize Theronnal, Anya elődjével egyébként hasonló helyzetben volt George Miller. A rendező őt is hosszú hajjal szerette volna látni a filmvásznon, de Theron úgy döntött, a kopasz fej lesz a tökéletes választás:

Többféle különböző megjelenésen és ötleten rágtuk át magunkat George-dzsal. Nem tudtam, hogyan kapcsolódjak ahhoz a világhoz. Valami olyasmit akartam, amivel bele lehet olvadni a környezetbe, de hosszű copffal nem tudtam, hogyan sikerülhetne. Hiába próbálkoztunk, attól még copf volt. Részt vettem egy sajtótájékoztatón, a hajam nagyon tönkrement. Egyik este azt gondoltam, mi lenne, ha leborotválnám a fejem? Felhívtam George-ot, hajnali 3-kor felébresztettem, és nagyon csöndben volt. Hallottam, hogy vesz egy mély levegőt és ezt pozitívnak értékeltem. 

- mesélte Theron Bustle-nek. 

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek