Starity

A legjobb berendezési ötletek egy sztár nappalihoz!

2022. április 26. 03:03   |   

Mindannyian álmodozunk arról, milyen lehet a sztárok élete, és mi miként állnánk helyt az ő helyükben, amikor a címlapon valami kapcsán szerepelnek. Nos, ezt az életérzést mi magunk becsempészhetjük a saját otthonunkba – nem kell hozzá celebnek lenni, hogy egy vagány megjelenésű nappalink legyen! Mindössze pár részletre kell odafigyelni – mi most megmutatjuk, hogyan érdemes csinálni!

hirdetés
A legjobb berendezési ötletek egy sztár nappalihoz!
Fotó: Dariusz Jarzabek / Shutterstock.com

Monokróm és modern

Az igatán sztár-stílusú megjelenéshez érdemes a letisztult stílusú dekorötleteket érvényesíteni, ami érinti a bútorok színét és küllemét egyaránt. A greige vagy szürke árnyalatok bátran visszaköszönhetnek a falakon, a bútorokon és a kisebb dísztárgyakon is. Ha ezeket feketével és fehérrel kombináljuk, akkor igazán sikkes lesz a megjelenés!

A bútoroknál figyeljünk arra, hogy ne legyenek rajtuk túl erős mintázatok – a márvány vagy a csiszolt kőlapok között biztosan található kevésbé kihívó megjelenésű, mégis esztétikus darab. A sarokkanapék, akár textilből, akár bőrből vannak készítve, könnyen feldobhatóak pár puha, bolyhos párnával, így kicsit otthonosabbá téve az összhangot. Pár nagyobb szőnyeg szintén emeli a hangulatot, ám ezekből is érdemes olyat választani, ami színben harmonizál és egységesebbé teszi a nappali megjelenését.

Krómacél, beton, aranyozottság

A dekorációs tárgyaknál válasszunk pár különleges megjelenésűt. Egy arany kéz, ami a magasba nyúlik, igazán izgalmassá teheti a fali szekrény tartalmát, amire ha ránéznek a vendégek, megigéződnek. Egy beton hatású vázából kikandikáló növény is különleges kombináció, ami nagyon urbán hatást eredményez. A polcok szélét érdemes krómacéllal bevonni, ami így időtálló megjelenésű lesz.

Ha ezek mellett néhány tükör segítségével növeljük a teret, vagy egy egész falat elfoglaló, színekben harmonizáló modern festményt is választunk, akkor nappalink valóban sztár külleművé válhat!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek