Starity

Rob Kardashian bevallotta, érdekből jegyezte el Blac Chynát

2022. április 28. 18:06   |   Szerző: Four

Csúnya per zajlik Blac Chyna és Rob Kardashian között, vallomást tett a férfi.

hirdetés

Nem csak Johnny Depp és Amber Heard között zajlik csúnya per: Rob Kardashian és Blac Chyna is bíróságon próbál dűlőre jutni megromlott kapcsolatuk következtében. 

Chyna a Kardashian-Jenner családot pereli azért, mert szerinte összefogtak ellene és elérték az E! csatornánál, hogy véget érjen Rob & Chyna című, a férfival közös realityje. 

A jelenleg zajló bírósági per során Rob Kardashian tett vallomást. Elmondása szerint élete legsötétebb időszakában volt, amikor összejött a hírességgel, mert lelkileg és fizikailag is rossz állapotban volt. Kitért arra is, hogy bár eleinte szerette, nem szerelemből jegyezte el Chynát:

Sosem volt valódi szerelem. Nem akartam olyannal összeházasodni, mint ő. Nem így nevelt fel az apám. Ez nem szerelem.

- jelentette ki, majd hozzátette, hogy Chyna kedvéért történt az egész, hogy legyen mivel előrukkolnia, amikor közös realityről mentek tárgyalni. 

Támogattam őt, mert nyilvánvalóan vele voltam, de ez nem az én jellemem.

- mondta Rob. 

Majd arról is szó esett, hogy miért ért véget a kapcsolatuk: Rob elmondása szerint 2016 decemberében Chyna egy este többször is meg akart őt ölni. 

A Kardashianok szerint Chyna az ominózus estén megpróbálta megfojtani Robot egy telefontöltő zsinórjával, többször megütötte egy fémcsővel, fegyvert fogott rá, majd amikor távozott, egy széket vágott Rob autójához. (Chyna ezt úgy kommentálta, hogy csak viccelt.)

Rob ehhez hozzátette, hogy hiába zárta magára az egyik szoba ajtaját, Chyna tönkretette az ajtót.

Chyna ügyvédje szerint nem hagyott nyomot a férfin a híresség ütlegelése, erre Rob úgy reagált, hogy "a fegyver sem hagyott nyomot, amelyet Black Chyna a homlokához szorított".

Embed from Getty Images

via BuzzFeed

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek