Starity

Olivia Wilde kellemetlen helyzetben kapott bírósági papírokat

2022. április 28. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő igen kínos helyzetben kapta meg a gyerekeit érintő hivatalos papírokat.

hirdetés

Olivia Wilde kínos helyzetbe került, amikor a héten a CinemaCon nevű rendezvényen promótálta új filmjét, a Don't Worry Darlingot. A színésznő a színpad közepén állva tartott előadást, amikor egyszercsak valaki átnyújtott neki egy nagy sárga borítékot. 

Mint kiderült, a Jason Sudeikisszel közös két gyermekével kapcsolatos gyermekfelügyeleti dokumentumokat tartalmazta a boríték, amelyet talán a lehető legrosszabbkor továbbított neki a Sudeikis által megbízott cég. 

A szemtanúk szerint azonban Oliviának a szeme se rebbent, megnézte a boríték tartalmát és ott folytatta az előadását, ahol abbahagyta. 

A Page Six információi szerint Jason Sudeikis nem tudott róla, hogy az általa megbízott cég így közvetítette a papírokat, és sosem állna szándékában kellemetlen helyzetbe hozni volt párját.

Wilde-ról és Sudeikisről 2020 novemberében érkezett a hír, hogy véget ért a kapcsolatuk, két gyereküket, Otist és Daisyt továbbra is egyetértésben nevelik, és most intézik a felügyeletükkel kapcsolatos procedúrát. Wilde azóta Harry Styles párja lett, Sudeikis pedig egy Keeley Hazell nevű modellel randizik.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek