Starity

A szépség belülről fakad – a hajápolás esetében ez szó szerint így van!

2022. április 30. 12:12   |   

Mindannyiunk tekintetét magához vonzza egy gyönyörű hajkorona, nem igaz? És persze mindannyian vágyunk is rá, hogy a mi hajunk is ellenállhatatlanul vonzó legyen, ám ez gyakran távoli álomnak tűnik csupán. Ennek az egyik legfőbb oka az, hogy a megfelelő hajápolás körül rengeteg tévhit kering. Azonban nagy változásokat érhetünk el, ha egy kicsit más irányból közelítjük meg a kérdést.

hirdetés
A szépség belülről fakad – a hajápolás esetében ez szó szerint így van!

Csoda kencék és varázs balzsamok - önmagában mégsem elég?

Az már szinte mindannyiunk hajápolási rutinjához hozzátartozik, hogy a rendszeres hajmosás mellett valamilyen ápolószerrel: balzsammal, pakolással, hajmaszkkal, fejbőrradírral, esetleg ezek együttes használatával tápláljuk a hajunkat. Bár az igaz, hogy ezek a kozmetikumok a mindennapi szépségápolás alapvető kellékei, önmagukban még nem elegendőek a szép és egészséges hajhoz.

Azok a hajápolási termékek, melyeket külsőleg használunk, általában tápláló anyagokkal vonják be a hajszálakat, amitől az első látásra valóban fényes és selymes lesz, azonban a hatóanyagok nem tudnak elég mélyre hatolni. A felületi kezelés így inkább csak rövidtávon tűnik jó megoldásnak, hosszú távon azonban nem sokat érünk vele, hacsak nem erősítjük meg a haj szerkezetét belülről is.

Belső erősítés: a hajvitamin

Mivel a kívülről érkező ápolás önmagában nem elég, itt az ideje erősítést hívni, méghozzá belülről! Azt már talán mind megtanultuk, hogy az immunrendszerünk támogatására vitaminokat és ásványi anyagokat hívunk segítségül, az azonban kevésbé elterjedt, hogy ugyanezek az anyagok játszanak óriási szerepet a körmök és a haj egészségének megóvásában is.

Tabletta, kapszula, pezsgőtabletta, sőt, akár gumicukor formájában is hozzájuthatunk a különböző hajnövekedést serkentő és hajvédő vitaminokhoz. A Hairbunny gumicukor formátumban kapható vitaminjai kiváló megoldást kínálnak mindazoknak, akik szeretnék belsőleg is támogatni hajuk növekedését, vagy éppen azért van szükségük az extra vitamin bevitelre, mert babát várnak.

Egységben az erő: vess be mindent!

Ha a hajvitamin kúra segítségével sikerül megerősíteni a haj szerkezetét, újra érdemes a szépségápolás külsőleg alkalmazható termékei felé fordítanunk a figyelmünket. A külső és belső hajápolás együttesen csodákra képes: a hajnövekedés beindul, a haj szerkezete erősebbé válik, és ezek eredményeképpen végre ragyogó, erős és egészséges hajkoronával büszkélkedhetünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek