Starity

Ellen DeGeneres leforgatta műsorának utolsó epizódját

2022. május 02. 12:12   |   Szerző: Four

A műsorvezető képet posztolt az utolsó forgatási napról, véget ér a The Ellen Show.

hirdetés

Ellen DeGeneres már a talkshow-ja legutolsó epizódját forgatta. A műsorvezető Instagramra és Twitterre is kiposztolta az utolsó munkanapján készült képet, és így búcsúzott a The Ellen Show-tól:

Ma felvettük a The Ellen Show legutolsó epizódját, amely május 26-án fog megjelenni. Amikor 2003-ban elkezdtük ezt a műsort, az iPhone nem létezett. A közösségi média nem létezett. A melegházasság nem volt legális. Láttuk változni a világot, néha jobb, néha rosszabb irányba. De bármi is történt, a cél mindig az volt, hogy a show egy olyan hely legyen, ahová mindannyian betérhetünk egy órányi nevetésre. Az, hogy meghívtatok az otthonotokba, életem legnagyobb kiváltsága volt, elképesztő örömet okozott nekem. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm. 

- írta Ellen. 

DeGeneres személyét és műsorát 2020-ban érte hatalmas botrány, miután egy Kevin T. Porter nevű humorista Twitteren azt kérte, akinek van negatív tapasztalata Ellennel, vagy "őrült sztorija" vele kapcsolatban, akkor írja le. A felvetés igazi kommenthullámot indított, sokan panaszkodtak arra, hogy DeGeneres egyáltalán nem egy kedves személyiség, és borzasztóak a munkakörülmények a műsorában. 

Az ügy akkorára dagadt, hogy a WarnerMedia belső vizsgálatot indított a talkshow ellen, DeGeneres pedig nyilvánosan elnézést kért alkalmazottaitól. Kicsivel később pedig bejelentette, egy búcsúévad után befejezi a The Ellen Show-t. 

Elmondása szerint ha nem történt volna vele a fent említett botrány, akkor is abbahagyta volna ezt a fajta munkát, és valami új projektet keresett volna. Azt például már tudni lehet, hogy többéves szerződést írt alá a Discovery csatornával, és többek között természettudományos különkiadásokat, sorozatokat, dokumentumfilmeket fog narrálni.

DeGeneres úgy tűnik, a búcsúzása során szeretné kiköszörülni a csorbát: állítólag dollármilliós bónuszokat osztogat a munkatársainak, és autókat, utazásokat ajándékoz nekik. A Deadline szerint emellett a műsor lezárulta után további fél évre állja az alkalmazottak egészségbiztosítását a Warner Bros.

 

 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek