Starity

Rose Leslie így nyilatkozott arról, hogy Kit Harington szenvedélybetegséggel küzd

2022. május 02. 21:09   |   Szerző: Four

A Trónok harca színésznője őszintén vallott arról, hogy férje mögött nehéz évek vannak.

hirdetés

A Harper's Bazaar címlapján szerepel Rose Leslie, aki a vele készült interjúban többek között arról is beszélt, hogy férje, Kit Harington szenvedélybetegséggel küzd, de már több éve józan életet él.

Rose szerint nagyon nehéz évek állnak a férje mögött, de csak rajta áll, hogy józan marad-e:

Az AA közösség nagyon szerető közeget nyújtott neki, biztosítják afelől, hogy nincs egyedül. De ha nem lett volna a rehab, akkor most nagyon más körülmények között lenne. Sokat tanultam a szenvedélybetegségről, ez egy olyan dolog, aminek Kit mindig is tudatában lesz, de rajta múlik, hogy újra az ivást választja-e. Nincs az a mennyiségű babusgatás, ami megállítaná azzal kapcsolatban, hogyan dönt... Azt választottam, hogy nem rakom magamra ezt a terhet. A viselkedését érintő felelősség rajta áll. Nem az én feladatom, hogy őrizzem őt.

- nyilatkozta a színésznő. 

Kit Haringtonról 2019 májusában írtuk meg, hogy rehabilitációs központba került, és később úgy nyilatkozott, a Trónok harca forgatása közben és a lezárulta után lelkileg nagyon nehéz volt neki, "traumatikus dolgokon ment keresztül". 

Azóta megszületett első közös gyermekük, egy kisfiú, a színész pedig Rose elmondása szerint jól van, és azt tervezik, hogy vidékre, Suffolkba költöznek.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek