Starity

Elege lett Lili Reinhartnak: így reagált Kim Kardashian Met-gálás megjelenésére

2022. május 04. 22:10   |   Szerző: Four

A színésznő nem rejtette véka alá véleményét, őszintén elmondta, mit gondol Kim ruhájáról.

hirdetés

A Met-gála egyik nagy szenzációja Kim Kardashian volt, aki egy ikonikus ruhában érkezett a bálra. A híresség Marilyn Monroe strasszokkal kirakott estélyi ruháját vette fel, azt, amelyben a tragikus sorsú színésznő születésnapi köszöntőt énekelt John F. Kennedynek. 

A ruhát csakis Kim kérésére emelték ki a Ripley’s Believe It or Not! múzeumból, hogy egy estére felhúzhassa (valójában csak a vörös szőnyegen volt rajta, a gála további részében egy másolatot viselt), és szigorú előírások mellett viselhette, alakítani például nem volt szabad az estélyin.

Ezért aztán Kimnek fogyókúráznia kellett: az egyik interjúban bevallotta, hogy először fel se ment rá a ruha, úgyhogy kemény fogyókúrázásba kezdett. Három hét alatt nyolc kilót fogyott, nem evett semmilyen szénhidrátot, és ennek következtében végül bele tudott bújni Marilyn estélyijébe.

Lili Reinhart látva Kim interjúját, nem rejtette véka alá a véleményét. A színésznő személyesen nem említette meg Kardashiant a posztjában, de egyértelmű volt, hogy kire gondolt:

A vörös szőnyegen, interjúban meséled el, hogy mennyire éhes vagy, mert nem ettél szénhidrátot az elmúlt hónapban... mindezt egy ki***ott ruháért? Ez annyira helytelen. Százféle módon elcs***ett. Nyíltan bevallod, hogy a Met-gála kedvéért éhezteted magad, amikor pontosan tudod, hogy milliónyi fiatal srác és lány néz fel rád, issza minden szavad. Ez a nemtörődömség elképesztően undorító. 

- írta Reinhart, majd arra kérte rajongóit, hogy "ne támogassák ezeket a hülye, ártalmas celebeket, akinek az egész hírneve a testükön alapul".

Lili egyébként korábban már nyilatkozott arról, hogy nem tartja tökéletesnek a testét, de elfohagdta magát így. 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek