Starity

Kim Cattrall szerint ez volt az a pont, amikor elege lett a Szex és New Yorkból

2022. május 05. 00:12   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, miért érezte úgy, hogy nem akar többet szerepelni a produkcióban.

hirdetés

Kim Cattrall a Varietynek nyilatkozott bővebben a Szex és New York folytatása, az És egyszer csak... kapcsán kirobbant botrányról - a színésznő ugyanis nem tért vissza Samantha Jonesként másik három kolléganője mellé. 

Cattrall viszont már korábban is úgy érezte, hogy nem szívesen vállalja a további munkát a karakter bőrében: egészen pontosan a harmadik Szex és New York-film forgatókönyve láttán döntött úgy, hogy búcsút mond a produkciónak. 

A Variety szerint ugyanis Samantha történetszála abból állt volna, hogy kéretlen fotókat talál a telefonján, amelyet Miranda akkor 14 éves fia, Brady küld neki a nemi szervéről. 

Cattrall "szívszorítónak" nevezte ezt a történetszálat, és elmesélt egy ötletet, amely szerinte jó lett volna Samantha történetének folytatásaként:

Samathának van egy PR-cége - talán el kell adnia az anyagi körülmények miatt? 2008 kemény év volt, vannak, akik még most is próbálják összeszedni magukat anyagilag. Mondjuk el kellett adnia [a cégét] valami kapucnis pulcsis srácnak, és ez lehetett volna a dilemma. Ez volt az egyik lehetőség, ami a csapatom fejéből kipattant, és azt gondoltam, remek ötlet. Ez egy konfliktus. 

 

 

Kim szerint az volt a legzavaróbb, hogy úgy érezte, egy idő után nem fejlődnek a karakterek:

Egyre bonyolultabb lett az egész abban az értelemben, hogy hogyan fognak fejlődni a karakterek. Mindennek fejlődnie kell, vagy meghal. Úgy éreztem, amikor vége lett a Szex és New Yorknak, hogy ez okos döntés volt. Nem ismételtük önmagunkat. Aztán jött egy film, amivel megoldottuk az elvarratlan szálakat. De aztán jött még egy film. És még egy film?... Úgy éreztem... befejeztem. 

- mesélte.

Cattrall végül nemet mondott a harmadik filmre (amelyet nem is forgattak le), majd aztán a Szex és New York folytatása nélküle készült el. A színésznőt azonban már az első évad készültekor sem kérték fel a készítők Samantha szerepére:

Sosem kértek meg, hogy legyek része a folytatásnak. Elég nyilvánvalóvá tettem az érzéseimet a lehetséges harmadik film kapcsán, így aztán úgy jöttem rá [a folytatásra], mint mindenki más: a közösségi média segítségével. 

- mondta. 

Cattrall röviden kitért arra is, hogy a készítők hogyan oldották meg a sorozatban a karaktere hiányát:

Hát, eléggé különbözőnek érzem attól a Samanthától, akit játszottam. Igen, olyan furcsa. Már nem ismerem azt a világot, amiről régen annyi mindent tudtam. (...) Olyan, mintha a múlt visszhangja lenne. Azon kívül, csodálatos érzés - és ez ritka a szakmámban  - , hogy az emberek többet akarnak [látni belőled], főleg 65 évesen. Ez nagyon erős érzés, hogy valami olyat hagytam hátra, amire büszke vagyok. Úgy szerettem [Samanthát], annyira nagyon-nagyon.

- nyilatkozta a színésznő. 

 

 

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek