Starity

Pénteken derül ki, mi okozta Berki Krisztián halálát

2022. május 09. 20:08   |   Szerző: Glamster

Berki Krisztián, a 41 éves sztár, május 6-án hunyt el pesti otthonában. Testére kislánya talált rá.

hirdetés
Pénteken derül ki, mi okozta Berki Krisztián halálát
Fotó: Instagram

Berki Krisztián, mint beszámoltunk róla, május 6-án, péntek éjszaka elhunyt. A médiaceleb holttestét a IX. kerületi lakásában találták meg. Egy tragikus részlet szerint 9 éves kislánya, Nati  vette észre, hogy édesapja nem lélegzik. Először azt hitte, hogy csak alszik, így betakargatta, majd reggel látta, hogy valami baj.

A kiérkező rendőrök lezárták a helyszínt, idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak, tehát nem gyilkosság történt, viszont megerősítették, hogy kábítószergyanús anyagokat találtak a lakásban.

Egy újabb részlet szerint a pénteki boncolás fogja eldönteni, hogy mi okozhatta Berki Krisztián hirtelen halálát. A sztár állítólag magas vérnyomással küzdött, ám nem szedett erre gyógyszert, így ez is közrejátszhatott.

Felesége, Berki Mazsi szerint a találgatás nem megoldás.

Így is nagyon nehéz minden. Köszönöm a gyógyító gondolatokat és az együttérző üzeneteket, hívàsokat. Kérlek Benneteket mellőzétek a ,,baráti” interjúkat, hisz az igaz barát most nem beszél, maximum elmondja/leírja mennyire szerette őt. A találgatás nem megoldás, amint készen állok, jelentkezem

– írta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek