Starity

Camila Cabello nagyszerű barátnak tartja Selena Gomezt

2022. május 10. 20:08   |   Szerző: Four

A két híresség az utóbbi időben több közös videót csinált, így nyilatkozott Camila Cabello.

hirdetés

Camila Cabello a People magazin interjújában új zenéjéről, a testképéről, mentális egészségéről és a Selena Gomezzel való barátságáról is mesélt.

Az énekesnő korábban hosszú posztot írt arról, mennyire kikezdik az önbizalmát a róla készült paparazzifotók, most pedig így nyilatkozott a dologról:

Hezitáltam, mert azt gondolom, elég törékeny dolog "a kulisszák mögül" posztolni. Emellett tudom, hogy milyen kiváltságos életem van, úgyhogy mindig bennem van, hogy az emberek azt gondolják, nyavajgok. 

- mesélte.

Barátnőjéről, Selena Gomezről így nyilatkozott:

Ő olyasvalaki, aki mindig is támogató volt, nagyszerű barát, és olyan ember, akinek nagyszerű értékei vannak. Empatikus, hűséges és őszinte. Van egy kis csapatunk, együtt lógunk és minden párbeszédünk valódi. Úgy érzem, hogy sosem tetteti magát, és nekem sem kell ezt tennem mellette. Útmutatást jelent nekem, hogy vannak olyan nők, mint ő, akik törékenyek, őszinték az érzéseikkel kapcsolatban és az utána, utánam érkezők már nem fogják úgy érezni a szakmánkban, hogy tökéletesnek kell lenniük. 

Az énekesnő arra is kitért, Gomezhez hasonlóan jót tett a mentális egészségének, hogy nem figyeli annyira a közösségi platformokat:

Úgy voltam vele, hogy letörlöm a TikTokot és más appokat a telefonomról, mert ez sokat segít nekem. 

- mondta. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek