Starity

Halsey elárulta, több betegséget is diagnosztizáltak nála

2022. május 11. 16:04   |   Szerző: Four

Az énekesnő elmesélte, hogy a babája születése óta folyton betegnek érzi magát.

hirdetés

Halseyról már korábban is megírtuk, hogy egy ideje folyamatosan kórházba jár. Az énekesnő most bővebben kifejtette Instasztoriban, hogy milyen betegségeket állapítottak meg esetében:

Nyilvánvalóan az egészségem változott, amikor terhes lettem és gyereket szültem. Elkezdtem nagyon-nagyon beteg lenni... Anafilaxiával kerültem kórházba párszor, és más miatt is beteg voltam. 

Halsey elárulta, hogy Ehlers-Danlos-szindrómát állapítottak meg nála, amely a bőrre, ízületekre és vérerekre kiható betegség, emellett Sögren-szindrómát, (a szem és száj kiszáradásával kapcsolatos betegség), poszturális ortosztatikus tachycardia-szindrómát (alacsony vérnyomással kapcsolatos betegség), illetve masztocita aktivációs szindrómát diagnosztizáltak esetében (utóbbi több területre is kihathat, sokféle tünete van).

Keresem a válaszokat a gyökérokra, mert lehetséges, hogy autoimmun betegség. Tudom, hogy egész életemben voltak autoimmun problémáim, főleg az endometriózissal. De nem akarom, hogy bárki is aggódjon. Már megvan a betegségek kezelésének terve. Nagyon izgatott vagyok, és elég biztos vagyok benne, hogy egészséges módon fogom tudni végigcsinálni a turnémat, és a legjobb formámat nyújtom nektek. 

- utalt Love and Power koncertturnéjára.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek