Starity

Harry Styles szerencsésnek érzi magát, hogy a One Directionnel turnézhatott

2022. május 17. 12:12   |   Szerző: Four

A zenész elmondása szerint nagy segítség volt, hogy ott voltak egymásnak.

hirdetés

Harry Styles Zane Lowe-nak adott interjút, amelyben új albuma mellett a karrieje alakulásáról és a koronavírus okozta szünetről is beszélt.

Styles elárulta, máig értékeli, hogy a One Direction tagjaként barátokra talált a többi srácban:

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ott voltunk egymásnak egy egységként, és azt éreztem, mindig van valaki, aki érti, min megyek keresztül. (...) Szerintem az ilyesmi nagyon értékes. Tiszteltük egymást, amikor közösen csináltunk valamit, és ez olyasmi, amit nem lehet megváltoztatni. Mély szeretet volt köztünk azt hiszem. 

- mesélte. Harry szerint bár nagyon jól érezte magát az együttesben, egy idő után azt vette észre, hogy érzelmileg elszigeteli magát:

Nem éreztem semmit. Pedig valódi dolgokat éltünk meg, igazi magasságokat, de mindig csak megkönnyebbülést éreztem. "Ó de jó, nem buktunk meg, ez igazi megkönnyebbülés". Sose éreztem, hogy ünnepelnék valamit. Pedig jól éreztem magam, tényleg.

Styles arról is mesélt, hogyan élte meg, hogy a járvány következtében le kellett állnia a turnézással:

Nagyon hosszú ideig rettegtem tőle, milyen lesz az életem, ha nem koncertezem, ha nem lépek fel valahol. Aztán eljött egy időszak, amikor ezt nem tehettem meg. Mindegy, mennyi pénzed volt, mindegy hol éltél. Nem lehetett utazni, még a házon kívül se nagyon tartózkodhattál. Hirtelen rá lettél kényszerítve arra, hogy ne a zenész srác legyél, hanem egy barát, testvér, fiú. És úgy érzem, esélyt kaptam rá, hogy ezekkel a dolgokkal foglalkozzam, megálljak, emlékezzek. Ajándék volt ez az elveszett idő. 

- mesélte. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek