Starity

Merész fotók készültek Lana Del Reyről

2022. május 18. 10:10   |   Szerző: Four

A W Magazine zenei különkiadásában szerepelt az énekesnő, interjú készült vele.

hirdetés

Lana Del Rey a W Magazine címlapjára került: az énekesnővel Alessandro Michele, a Gucci kreatív igazgatója készített interjút, illetve vintázs hangulatú, merész fotók is születtek róla.

Del Rey divat- és zenei inspirációja már a kezdetektől az "old Hollywood" glamúros stílusa volt, amelyről így nyilatkozott:

Amikor fiatalabb voltam, a nagyszüleim megengedték, hogy megnézzem a régi filmjeiket, és a női karakterek finom jellegzetességeivel nagyon tudtam azonosulni. Nem volt szükség arra, hogy sok párbeszéd legyen: sok minden el volt rejtve a sorok között.

- mondta Lana, majd a karrierjéről is mesélt:

Amikor egyre sikeresebb lettem, azt gondoltam azzal, hogy önmagam vagyok, az emberek egyből ismerni fognak. Rájöttem, hogy ez nincs így. Fontos kimondani dolgokat, és ez elég nehéz volt számomra. 

- nyilatkozta.

Del Rey mozgalmas évet tudhat maga mögött, két lemezt is kiadott tavaly: márciusban a Chemtrails over the Country Club, októberben pedig a Blue Banisters jelent meg. Emellett törölte magát a közösségi felületekről is: szeptemberben kijelentette, rengeteg más elfoglaltsága van, ez az oka döntésének. 

 

 

 

 

 

 

 

 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek