Starity

Dove Cameron őszintén vallott arról, hogy nehéz időszakot él meg

2022. május 19. 15:03   |   Szerző: Four

A híresség többek között azt is elárulta, hogy mostanában letakarja a tükreit.

hirdetés

Dove Cameron hosszú posztban írt arról, hogy mostanában lelkileg nagy megpróbáltatásokon esik át, és keresi önmagát, mert "az identitása és önmaga között mindig kibékíthetetlen ellentét volt". 

(...) Nálam az identitásom és önmagam mindig is szöges ellentéte volt egymásnak, és egyszerre csak az egyik létezhetett az életemben. Sosem sikerült kibékítenem őket, és ahogy idősödöm, rájöttem, ez azért van, mert van bennem egy mély berögződés, hogy az, aki vagyok, helytelen. Hogy nem szabad önmagamnak lennem úgy, ahogy vagyok, mert nem ide való vagyok. Azt érzem, hogy változtatnom kell, ha maradni akarok, és nagyon szeretnék itt lenni veletek.

- írta, majd így folytatta:

Az utóbbi időben letakarom a tükröket. Rosszul érzem magam olyan ruhákban, amelyekben korábban szépnek láttam magam. Sokat sírok mostanában, néha halálra rémülök az identitásomtól, néha a föld fölött lebegek valamitől, ami új és örömet okoz. Nem tudom, hogy valaha lassítottam-e annak érdekében, hogy megtudjam, ki vagyok a küzdelmeimen kívül.

- írta.

Amit szeretnék közölni: elindult bennem egy folyamat, vizsgálódom, több mint az időm felében küzdök, és próbálok fenntartani egy csöndes, ítélkezésmentes kíváncsiságot ahelyett, hogy büntetném magam azért, mert nem tudom mit érzek és hová tartok. 

- jelentette ki a híresség, aki "konklúzió nélkül osztotta meg az üzenetet", mert még ő sem találta meg magában a választ, és mert "úgy érzi, ez egy belső párbeszéd".

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek