Starity

Selena Gomez a Fehér Házban tartott beszédet a mentális egészségről

2022. május 19. 20:08   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő szívügye a mentális egészség, most a Fehér Házban beszélt róla.

hirdetés

Selena Gomez a Fehér Házban, Jill Biden és számos aktivista társaságában tartott beszédet, amelyben kiemelte a mentális egészségre való odafigyelés destigmatizálásának fontosságát. 

A színész-énekesnő saját tapasztalatából mesélte, hogy amint diagnosztiálták a problémáját, sokkal könnyebb lett az élete. 

Amint rájöttem, mi történik velem mentálisan, úgy éreztem, hogy még könnyebb elfogadnom az egészet, mert elkezdtem utánaolvasni. 

- mondta, majd így folytatta:

Sokat tud segíteni, ha a média által felkeltjük a figyelmet a mentális egészségre, de már az is, ha beszélünk róla. Példát mutat, hogy ez is egy olyan téma, amelyről szabad és kell is őszintén, szégyenérzet nélkül beszélni. 

- jelentette ki. 

A mentális egészség kérdése nagyon személyes ügy számomra, és azt remélem, hogy azzal, ha használom a platformjaim és megosztom a saját történetem, akkor olyan csodálatos emberekkel dolgozhatok, mint ti. Segíthetek másoknak, hogy ne érezzék magukat olyan magányosnak, és megtalálják a számukra megfelelő segítséget. Őszintén ez az, amit igazán szeretnék. 

- mondta a híresség. 

A Selena és a többi aktivista által megosztott történeteket egyébként a first lady, Jill Biden is nagyra értékelte, kijelentette, hogy "bátorság kell ahhoz, hogy őszinték legyenek a küzdelmekkel kapcsolatban, amelyeket átéltek". 

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek