Starity

A nőiesség jelképe: a gyönyörű haj titka

2022. május 22. 19:07   |   

A haj már évszázadok óta a nőiesség szimbóluma. Lehet hosszú, félig hosszú vagy rövid, ha színe életteli, fénylő és dús, akkor szerencsésnek mondhatod magad.

hirdetés
A nőiesség jelképe: a gyönyörű haj titka

Nemcsak azért, mert a selymes, szép haj tulajdonosának éke, de hajunk az egészségünkről is árulkodik. A fakó, töredezett, dehidratált vagy éppen a gyakran zsírosodó, korpás haj jelezheti fizikai, hormonális vagy lelki állapotunk hullámait. A stressz, a környezeti ártalmak, az időjárás vagy a hajápoló kozmetikumokban lévő anyagok mind-mind okozhatnak problémákat, amiknek lehet kiadós hajhullás a vége. 

Hajhullás? Hogyan lehet megállítani?

A bosszankodás vagy ijedtség helyett jobban teszed, ha szakemberhez fordulsz, aki a hajad állapotromlásának okait megállapítja, és segít megoldani ezt a problémát. Ha valós és professzionális segítségre van szükséged, szakképzett egészségügyi szakemberek várnak az Aesthetica Orvosi Központban lézeres hajerősítő kezelésre.

A speciálisan képzett hajterapeuta egy komplex, személyre szabott kezelési tervet állít össze az első találkozó alkalmával számodra. A terv része egy hajápolási protokoll, amit megbeszélés közben dolgoztok ki közösen a tanácsadóval. Ezt követi egy vérvétel, amikor a vizsgálatokhoz vesznek vért tőled. A terv harmadik része a lézeres hajstimuláció és hajgyógyászati protokoll. 

Hogyan működik a Resurfix lézeres hajstimulációs kezelés?

Az Aesthetica Orvosi Központ egyedülálló lézeres hajgyógyászati protokollja egy 6-10 alkalomból álló hajstimulációs és hajgyógyászati kezelés a Lumenis M22 non-ablativ lézerrel. 

A beavatkozás megértéséhez tudni kell, hogy a hajunk növekedésének ciklusa három fázisból épül fel. Ez a három fázis a növekedési, az átmeneti és a nyugalmi vagy kihullási fázis. A Resurfix lézeres hajstimuláció kezelés lényege, hogy a stimulációval a haj növekedési fázisát fokozza. 

Az eljárás első szakaszában a növekvő hajszálak megjelenését gyorsítja a szakember a lézer segítségével. A második fázisban folytatódik a terápia az érképződés erősítésével. Ezzel a hajhagymák oxigén- és tápanyagellátásának növeléséhez járul hozzá a lézeres kezelés segítségével. 

Az eredmény még fokozható, ha a beavatkozást kiegészítik orvosi mezoterápiás hatóanyag bevitellel, vagy növekedési faktorok és őssejtek injektálásával. Az első két szakasz között 3-6 hetet szükséges kihagyni. Így az eljárás ugyan hosszadalmas, de az eredmény magával ragadó lesz.

Miért válaszd a Resurfix lézeres hajgyógyászati eljárást?

A Resurfix lézeres eljárás hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy már az első három kezelés után látványos a változás. Az innovatív, és Magyarországon egyedülálló beavatkozás tartós eredményt ad, hiszen a problémák hátterét is felderíti és kezeli. A végeredmény gyönyörű, dús és egészséges haj lesz, amiért sok bókot bezsebelhetsz!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek