Starity

Travis Barker exe elárverezi a zenésztől kapott jegygyűrűjét

2022. május 27. 22:10   |   Szerző: Four

Shanna Moakler úgy érzi, szeretne lezárni egy fejezetet az életében, és az árverés segíteni fog.

hirdetés

Travis Barker exe, Shanna Moakler úgy döntött, végleg lezárja a múltat és megszabadul attól a jegygyűrűtől, amellyel anno a zenész megkérte a kezét. A híresség egy árvési oldalon árulja az készert, amely egy 4,01 karátos Cartier gyémántgyűrű, a kikiáltási ára 51 ezer dollár.

Szerintem gyönyörű darab, és tényleg az álomgyűrűm volt. Ugyanakkor ez a fejezet már lezárult az életemben, és bár régen örömet okozott, hogy viselhettem, remélem talál egy új otthont, és valakinek továbbra is olyan boldogságot hoz, mint egyszer nekem. Tényleg egy ikonikus gyűrű. Remélem, hogy 120 ezer dollárért megy el, körülbelül 160 ezer dollár volt az értéke. 

- mondta Shanna az Us Weeklynek.

A híresség hozzátette, hogy a bejelentésének "semmi köze ahhoz", hogy Travis Barker nemrég vette feleségül Kourtney Kardashiant, "egyszerűen csak most talált rá arra az árverésekkel foglalkozó cégre, amelyben megbízik".

Barker és Moakler 2004-ben házasodott össze, de két év múlva beadták a válókeresetet. Kétszer is kibékültek, 2008-ban viszont végleg elváltak. Két közös gyermekük van, Landon és Alabama, illetve Moakler előző kapcsolatából Atiana.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek