Starity

Johnny Depp rajongói szerint a színésznek újra össze kellene jönnie Kate Mosszal

2022. május 27. 23:11   |   Szerző: Four

Kate Moss is vallomást tett a színész és Amber Heard bírósági pere során.

hirdetés

Még mindig zajlik Johnny Depp és Amber Heard csúnya rágalmazási pere (Depp egy 2018-as Washington Post-cikk miatt pereli Ambert, amelyben a színésznő leírja, hogy családon belüli erőszak áldozata volt - név szerint azonban nem említi a színészt.), amelynek során ezúttal Kate Moss is vallomást tett.

Moss egy szóbeszédet hivatott tisztázni: Amber Heard korábban utalt egy pletykára, mely szerint Johnny egyszer lelökte a modellt egy lépcsőn abban az időszakban, amikor egy párt alkottak.

A modell online bejelentkezése során kijelentette, hogy Depp "soha nem lökte, rúgta vagy dobta le egyetlen lépcsőn sem". Elmagyarázta, hogy volt egy eset, amikor egy jamaikai nyaralás során megcsúszott és leesett egy lépcsőn, ekkor Depp a segítségére sietett és ölben vitte a szobájába.

Johnny előbb elhagyta a szobát, vihar volt éppen akkor. Ahogy én kiléptem, megcsúsztam a lépcsőn és beütöttem a hátam. Sikítottam, mert nem tudtam, mi történt és fájdalmaim voltak. [Depp] visszarohant, hogy segítsen, elvitt a szobámba és hozott orvosi segítséget.

- mesélte a modell, aki 1994-től 1998-ig volt a színész barátnője. 

Moss tanúvallomása láttán a rajongók rögtön arról kezdtek el beszélni, hogy "Depp láthatóan felvidult", amikor meglátta volt szerelmét a képernyőn. Sokan kijelentették, "remélik, hogy a színész hamarosan felhívja Kate-et és elhívja vacsorázni", mert mosolyogni kezdett, amint meglátta Mosst. 

Erre azonban valószínűleg kevés az esély, a modell ugyanis foglalt: Nikolai von Bismarck gróffal jár együtt hat éve. 

Moss egyébként korábban úgy nyilatkozott, hogy nagyon megviselte a Johnny Depp-pel való szakítás: rémálomnak nevezte és elmondása szerint éveken át sírt a színész után. 

 

 

via New York Post 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek