Starity

Camila Cabello kiakadt a futballszurkolókra

2022. május 30. 19:07   |   Szerző: Four

Az énekesnő lépett fel a Bajnokok Ligája döntőjében, de valami nagyon nem tetszett neki.

hirdetés

Camila Cabello Párizs mellett, a Bajnokok Ligája döntőjén énekelt a Liverpool-Real Madrid futballmeccsen: az énekesnő több dalából is előadott egy-egy részletet, fellépését táncosok és látványos koreográfia kísérte, ám szerinte a furballszurkolóknak mindez nem tetszett. 

Cabello az előadása után egy ma már törölt posztban írta le Twitteren, hogy szerinte nem kellett volna ennyire hangosan kántálniuk a szurkolóknak a koncertje alatt.

Visszajátszottam az előadásunkat, és nem tudom elhinni, hogy az emberek ilyen hangosan énekelték a csapatuk himnuszát a fellépésünk alatt. Én és az együttesem rengeteget dolgoztunk azon, hogy a megfelelő hangulatot hozzuk és jó legyen a show. Nagyon udvariatlan, de mindegy. Örülök, hogy tetszett nektek, srácok!!!!

- írta Cabello.

A posztja vegyes fogadtatást kapott: egyes kommentelők szerint "az európai futballszurkolók már csak ilyenek, és sokkal vehemensebben hallatják a hangjukat, mint az amerikaiak", illetve volt, aki szerint "Európában nem a félidei show miatt szokás meccsre járni", mások szerint viszont mindettől függetlenül "megjárt volna a tisztelet az énekesnőnek", és halkabbak is lehettek volna a szurkolók. 

Camila fellépése ide kattintva látható. 

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek