Starity

Így szeretett egymásba Dominic Fike és Hunter Schafer, az Eufória két sztárja

2022. május 30. 23:11   |   Szerző: Four

Dominic Fike elárulta, hogyan zúgott bele Eufória-beli színésztársába, Hunter Schaferbe.

hirdetés

Dominic Fike a GQ magazinnal készült interjúban beszélt magánéletéről: a híresség ugyan eddig nem nagyon mesélt Hunter Schaferrel való kapcsolatáról, most azonban elárulta, hogyan szerettek egymásba. 

Hunter és Dominic az Eufória című sorozat kapcsán találkozott, Fike a második évadban kapott szerepet. A híresség elmondása szerint minden egy pillanat alatt történt, mert nagyon hamar egymásra találtak a forgatás során a közös jelenetekben:

Az ilyen pillanatokban a kapcsolatotok felgyorsul, mert mindketten azonnal megmutatjátok egymásnak a sérülékeny oldalatokat. Pedig ez általában hosszú időt vesz igénybe. Vannak emberek, akik hónapok, évek alatt esnek szerelembe. Köztünk azonnal vonzalom alakult ki - és nagyon felgyorsult minden. Hamar megismertük egymást. 

- mondta Fike, és hozzátette, volt, hogy négy nap alatt nyolc alkalommal ment el egy Prada-üzletbe csak azért, hogy láthassa az egyik plakáton látható Huntert. 

A két sztárról idén januárban kezdték el híresztelni, hogy összejöttek - a Vanity Fair Oscar-partijára pedig már együtt érkeztek márciusban. 

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek